Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Website Feedback, Suggestions, Problems, Etc.

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (fly135)      Join Date: Jun 2004       07-01-2022, 6:24 AM Reply   
Twice I've had to delete Wakeworld cookies after logins fail with a Bad Gateway message. Maybe if someone else can't log in and gets the same message they will see this post. I'm using Chrome and go to settings and delete WW cookies.
Old     (paulharenberg)      Join Date: Jul 2007       07-05-2022, 7:15 AM Reply   
Had the same issue, using firefox.
Old     (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       07-07-2022, 8:23 AM Reply   
Sorry about that. We tried out a "firewall" piece of software to try to reduce some spam, but it caused too many peripheral problems, so we ended up removing it. Please let me know if you continue to have the problem after deleting your cookies. I'll see if there is something we can do so that everybody doesn't have to go through and delete their WakeWorld cookies.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 7:24 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us