Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (humboldt9)      Join Date: Jun 2004       06-23-2020, 10:33 AM Reply   
2002 Sanger V210 blower stopped working last time out. When flipping the switch at the dash the red light does not illuminate so I'm thinking the fuse went bad. All other switches at the dash are working properly. Boat is stored out at the river right now, anyone know if the fuse is located up underneath the dash and what type of fuse is the replacement? FWIW I swapped out the old blower for a new one.
Old     (denverd1)      Join Date: May 2004 Location: Tyler       06-24-2020, 6:58 AM Reply   
post pics of your dash. on my '06 there's a row of fuses under the steering wheel.
Old     (humboldt9)      Join Date: Jun 2004       06-24-2020, 7:21 AM Reply   
Boats out at the river, but pretty sure it's the same dash as yours. So fuses under the dash? Any idea what fuse to swap with? Thanks for the reply...
Old     (denverd1)      Join Date: May 2004 Location: Tyler       06-24-2020, 8:10 AM Reply   
look like white buttons? typically they pop out when blown. and they're the cylindrical fuses with metal caps on each end. usually right below the relevant switch. push on it, may free the spring inside.

could have a loose wire back there on the blower as well. On an different boat I kept in public storage, had a bird build a nest in the blower over the winter. so maybe check the blower itself.
Old     (humboldt9)      Join Date: Jun 2004       06-24-2020, 8:47 AM Reply   
yep cool I replaced the blower already... i figure it's something behind the dash either the fuse or a loose wire. Yep my dash has the white buttons I'll try and figure it out. thanks for the help...
Old     (denverd1)      Join Date: May 2004 Location: Tyler       06-24-2020, 8:56 AM Reply   
Quote:
Originally Posted by humboldt9 View Post
yep cool I replaced the blower already... i figure it's something behind the dash either the fuse or a loose wire. Yep my dash has the white buttons I'll try and figure it out. thanks for the help...
NP, good luck with it.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us