Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Wakeboarding Discussion

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (wildmight)      Join Date: Mar 2018       10-04-2018, 7:20 AM Reply   
Good morning All,
I'm at a loss - I got my 2018 KTV boots a few months ago and mounted them on LiquidForce Tex 142 board using small washers. I lost my 1st one doing transfer from kicker to pipe, lost 2nd one in similar cirmustances. however, the 3d one, just seems like it fell off in the water. My 4th one - I'm not sure if I should super-glue - or just get a different board. Everytime, I'd tighten them before riding and it felt solid. Would appreciate any advice?
Thank you
Old     (Zackdogg)      Join Date: Oct 2018       10-04-2018, 7:29 AM Reply   
Iíve never lost one, but I would Loctite them if they keep loosening up. Iím sure someone had tried before this. Maybe they can weigh in on effectiveness.
Old     (simplej)      Join Date: Sep 2011       10-04-2018, 7:40 AM Reply   
My 2017 KTVs haven’t been tightened to my humanoid since I got my stance dialed about 80 sets ago...

I just threw a screw driver on them and they were still super tight.... I think 1 turned a quarter turn

Why do you need the washers? That’s weird you shouldn’t need them

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 8:11 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us