Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Bill Amaral (soonerbilly)      Join Date: Jul 2013       06-27-2014, 6:19 AM Reply   
Starting on my ws420 install tonight and just wondering if there are any definite Do's or Don'ts. I've read that the headunit needs to have any of the built in EQ function turned off or turned to flat any thing else?
Old    Bill Amaral (soonerbilly)      Join Date: Jul 2013       06-30-2014, 8:05 AM Reply   
Got it all installed and it sounded pretty good for about 1.5 hours ( got a little bit of engine noise )then it blew the inline 2 amp fuse. Replaced the fuse, blew it again after about 45 minutes. I guess i dont have it all grounded and terminated properly?
Old    Bill Amaral (soonerbilly)      Join Date: Jul 2013       07-02-2014, 2:41 PM Reply   
Now I have a dead short. Looks like it'll be a fun evening with the meter or just run a new power line. DAMNIT!!!
Old    Bill Amaral (soonerbilly)      Join Date: Jul 2013       07-08-2014, 10:13 AM Reply   
Had to remove the EQ, couldn't find anything wrong. Pops fuse on the bench hooked to battery. Sending it back. Hopefully they can get me a new one soon.
Old    Russ Constable (Midnightv10)      Join Date: Feb 2012       07-08-2014, 10:30 AM Reply   
I had a buddy with the exact same issue.. just kept popping fuses.. Bad EQ, dealership swapped it out for a new one
Old    Bill Amaral (soonerbilly)      Join Date: Jul 2013       07-08-2014, 10:32 AM Reply   
It was just aggravating trying to find an issue that wasnt there.......several hours wasted dang it.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:03 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us