Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Video and Photography

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Charlie Zulu (Pad1Tai)      Join Date: Jan 2013       10-11-2013, 4:35 PM Reply   
I plugged my hero 2 into my laptop which has Go Pro 2.0 Cineform. on it, and now it wont turn on.. Anyone had these issues?

I goggled the prob and a couple of fixes are out there but nothing permanent..

One is remove battery, sim card, plug into usb,, light on front flashes, insert battery, light should come on steady bright.. Leave hooked up till light goes out. could take up to a couple of hours..

Did it.... no good..

Second is remove battery and sim... hold shutter button in, insert battery, push on/off button.. should come up...

This works but soon as you turn it off it wont come back on..

Any help will be greatly appreciated..

Thanks

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:39 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us