Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Marshall Waters (WakeNauty_08)      Join Date: Sep 2012       09-12-2013, 9:49 AM Reply   
Hey guys, Hoping you can help me out. One of my speakers has come loose from its clamp and I do not know how to tighten it back up. I feel silly asking but do not want tear anything up if i go about it wrong. They are on my 2013 Nautique 230, Its the new tower if that helps identify the clamps in anyway. I have taken off the speaker grill and the light ring an found that the LED strips are glued in front of the speaker and also the speaker is glued in.

Any advice on how to go about it? I hope i don't have pull out the LED strips and pry that speaker out.

Side note, The clamp is securely tightened to the tower. Its the speaker to its clamp.
Old    J (Jmorlan)      Join Date: May 2013       09-12-2013, 9:51 AM Reply   
Uhh, id be taking that SOB back to the dealer, don't you think?
Why fiddle with it. It should be an easy fix but why bother. Have your dealer take care of it
Old    Anthony T (v10rider)      Join Date: Oct 2012       09-12-2013, 9:57 AM Reply   
Are you referring to the driver itself coming loose from the enclosure? I'd be taking it back to the dealer for sure.
Old    Marshall Waters (WakeNauty_08)      Join Date: Sep 2012       09-12-2013, 10:03 AM Reply   
Here is a picture. I am just wondering how to get to the bolts.



And the driver is good. Unfortunately it appears it may have to come out to get to them.



The dealer will be next. Just curious to see if it was something I could do myself.
Old    TigeMike (chpthril)      Join Date: Oct 2007       09-12-2013, 10:16 AM Reply   
The bolt heads that you need to access are going down through the clamp half into the pod, not from inside the pod to the clamp.

its best with a 2nd pair of banks, but you will need to remove the 2 bolts that clamp the 2 halves to the tower and slowly lower the a little. From there, you will see the 2 allen bolt heads. Before tightening, they need a little loc-tite on the threads. Pull them one at a time, add the loc-tite and re-install. Once both are back in, then securely tighten them, but not too much. Do not over tighten the clamp bolts either.
Old    Marshall Waters (WakeNauty_08)      Join Date: Sep 2012       09-12-2013, 10:46 AM Reply   
Thanks Mike!

Just the response I was looking for. Saves me a trip to the dealer.
Old    Marshall Waters (WakeNauty_08)      Join Date: Sep 2012       09-12-2013, 11:47 AM Reply   
Done deal guys. Took all of about 15 mins. Thanks again for the help.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:41 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us