Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Mase (superair502)      Join Date: Mar 2010       05-02-2013, 8:39 PM Reply   
Some of you may have seen my post a couple weeks ago I was having trouble with one of my rev 410 speakers not working when connected to my sd4 amp. I ended up swapping the connections and the problem went to the other speaker. The speaker would work off and on intermittently so I thought maybe I should check the connectors when I move the connectors to the other speaker wire the problem went to that speaker. So I think I have found the problem at this point to be the quick connectors on the amp. it seems like they're not getting a good grip on the post or one of them anyways. The two good connectors work no matter which wire they are conncected to or which channel they are hooked up to on the amp. Is there anywhere I can order some more of these quick connects or possibly get some from wet sounds? I looked on the website and cannot find them thanks.
Old    Steve Amestoy (stevev210)      Join Date: Feb 2005       05-02-2013, 8:53 PM Reply   
Just give wetsounds a call, best customer service around!
Old    DQ (DQ)      Join Date: Feb 2013       05-03-2013, 6:40 AM Reply   
I would call the dealer you purchased it from and see what they can do for you first.
Old    Eric (DenverRider)      Join Date: Feb 2013       05-03-2013, 9:39 AM Reply   
Sometimes OEM electrical connectors are junk. I understand that Wetsounds is another level of quality in some ways but just because it's top of the line doesn't mean that they won't cheap out in some places. Take a look at a top of the line 120K wakeboard boat sometime and notice how they are still using the same cheap construction that caused your 2001 boat to start rattling and coming apart in 2006.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 7:07 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us