Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Michal Sirek (devilmike90)      Join Date: Apr 2013       04-22-2013, 11:29 AM Reply   
Hey guys,

I just purchased a 2010 Axis A22 and found that the sound system isn't working properly. Here is what is sounds like; http://youtu.be/-RHBux8es5E

I did try to unplug the RCA cables in the AMP and bypass from RCA to AUX to my Iphone and it works great! At this point I'm thinking that it's a short, bad ground, bad cable... but no clue where else to start. We know that everything after the AMP example wires and speakers are fine - it's between the AMP and DECK. But what?

Let me know

Thank you,

Mike
Old    Michal Sirek (devilmike90)      Join Date: Apr 2013       04-24-2013, 11:15 AM Reply   
Hey guys,

I wasnt expecting this but it appears that the sympthoms changed.

When I unplug both RCA cables (Left and Right) from the AMP and the Headunit, I still get a little bit of static in the speakers. When I connect only one RCA cable to the headunit and to the back of the AMP (Top port) - it works fine on all speakers when I set the AMP to 2Channels. If I move those RCA cables to the bottom ports, only half of the speakers play on 2 Channels and none play on 4 Channels.

Also, the AMP lights often seem to flash intermittentely even after I hold the DEMO button to try and disable the DEMO function. Is this normal or is it the AMP acting up?

I'm starting to think that it could be an AMP issue but am really not an experts here :S

Let me know,

Thank you for you help.

Mike

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:18 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us