Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Jeff Hill (hillbilly)      Join Date: Aug 2002       12-14-2012, 6:23 PM Reply   
Boat just got a service done......Idles fine, But bogs down /dies under a load.
No codes come up on the computer according to the tech?
Anything I should look for or try?

Thanks.....
Old    Delta Force (wakebordr11)      Join Date: May 2001       12-14-2012, 6:48 PM Reply   
How did it run before the service?

Bad gas?
Vacuum line leak?
Fuel filter plugged or bad? Fuel lines? Pump?
Old    Mark V (mark197)      Join Date: Dec 2009       12-14-2012, 7:35 PM Reply   
I had the same problem with mine after i was screwing around with the blower I found it to be a loose wire on the fuel pump. It would make a connection at idle then as the engine would vibrate the connection would fail and starve it of fuel.
Old    Jeff Hill (hillbilly)      Join Date: Aug 2002       12-14-2012, 8:50 PM Reply   
Thanks for the tips....Someone else is was using the boat and I was getting things 2nd hand.....I guess it was condensation/water buildup in the fuel they think.
I guess they idled it for about 10 min and a few backfires and it cleaned up.....Guess I should put a new cap/rotor and fuel filter on.
Old    Brett Howell (BrettHowell)      Join Date: May 2012       12-16-2012, 6:52 PM Reply   
Did you accidentally leave moomba cruise on? It will behave funny if you turned the boat off and on with it still set.
Old    Jeff Hill (hillbilly)      Join Date: Aug 2002       12-16-2012, 8:12 PM Reply   
I forgot about the cruise issue.....

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:52 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us