Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Website Feedback, Suggestions, Problems, Etc.

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Bill Smeltzer (runin90lx)      Join Date: Sep 2009       08-30-2012, 7:39 AM Reply   
the last week or so when i try to sign in on the forums it doesnt log me in until i try it 2 or 3 times. usually the 3rd try it actually logs me in.
Old    David Williams (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       08-30-2012, 9:28 AM Reply   
Try logging out from the front page, exiting all browsers and then logging in again.
Old    Bill Smeltzer (runin90lx)      Join Date: Sep 2009       08-30-2012, 10:35 AM Reply   
no sir. didnt help. i tried it on my work laptop(used firefox and IE both), my wifes macbook, and from my phone. it requires entering my login info 2 or 3 times each method i tried.

when i open up the forum section and try to login, it takes me back to wakeworld.com/login i think it was. then i go back to forum section and log in and it normally goes through the 1 or 2 time.
Old    David Williams (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       08-30-2012, 10:46 AM Reply   
I'm at a loss. Anybody else have this problem?
Old    Bill Smeltzer (runin90lx)      Join Date: Sep 2009       08-30-2012, 11:16 AM Reply   
its not a big deal at all...just kinda a pain entering the info 2 or 3 times.
Old    PLR (dbdb)      Join Date: Oct 2005       09-04-2012, 1:30 PM Reply   
I have had this problem in the past. I couldn't log in on my work computer, or any windows pc for that matter. I stopped trying until I got a new work computer. I had no problem on my macs though. I didn't have any problems with any other forums either.
Old    Sean M (magic)      Join Date: Mar 2002       10-11-2012, 6:58 AM Reply   
I get into a state where my username is displayed in the upper right. I appear to be logged in. I'll go to do something that requires sign in (make a post) and get directed back to the sign in page over and over again.

I can sign out, but then loop again into a partial signed in state. Using Win8 and Rockmelt (Chrome).
I get into the exact same situation with my phone (WP7.x Nokia Lumina)

I might blow my cookies away and see if that happens. Kinda seems like what ever the wakeworld profiled user one is does not get set completely.
Old    David Williams (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       10-11-2012, 11:45 AM Reply   
Sean, go to the front page and click the 'Log Out' button. Restart your computer and log in again. Let me know how it works!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:41 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us