Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Steve Lackey (steves1967)      Join Date: Oct 2006       08-14-2017, 8:08 PM Reply   
I ditched my stereo and installed the WS-420 in the same hole. I picked up a Harmon Kardon 12v Bluetooth adapter and plugged that into the RCA inputs. The Bluetooth has it's own fuse. After an hour or so of playing music the WS-420 pops the fuse. My speakers don't "hiss" and the amps are also separately fused.

Anybody ever have a similar problem?

Could the Bluetooth adapter be causing the problem? My options are to replace the WS-420 or pick up an RCA to 3.5mm adapter and plug my phone straight in.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:47 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us