Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Bob (Reez)      Join Date: Mar 2010       05-29-2012, 7:05 PM Reply   
I left a switch on and drained my battery. I took them off to have them recharged without looking at whered everything connects. I can get the boat to start but cant get the second battery set up properly which i am thinking runs the stereo amp bilge etc.

I have a switch with 2 blue cords for battery 1 and 2. There is also an additional blue cord which I think connects between the batteries (not sure where) There s a connection from the kicker amp I also dont know where to connect nad two other connections (they are older so I assume these run the engine. Im attaching HELP ME GET MY BOAt RUNNING AGAIN!

Thank you for any insight.

I beleive I blew a fuse messing with this also which i will need to replace
Attached Images
  

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:17 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us