Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Tommy I (trio)      Join Date: Jan 2010       03-12-2012, 11:35 PM Reply   
I have a few annoying ballast issues going on with my XStar. It has done both of these things since it was new but I would love to fix the issues.

!st issue....I get my ballast (stock and pro tour bags) all set up perfectly before my 1st set and then it drains out as I am riding. The wake slowly gets smaller and smaller. I put the new green impellers in and it seemed to help a little bit but it still drains out.

Does anyone have any ideas of how to remedy this? I was thinking about trying to find a lock off to install on the drain out hose. Not sure if I can get to it through the seats. Any other ideas?

l also have a promblem with the ballast timers. They pump for a while and then get to a point where they stop pumping because of the timers. Does anyone know how to program them to run longer or better yet set them to not shut off until I turn them off?


Thanks!!!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:53 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us