Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Chris (worththewake)      Join Date: Nov 2006       09-05-2011, 5:10 PM Reply   
Went to put the boat in the water this weekend and all of my gauges were working except for my middle gauge that is a digital read out gauge. So I attempted everything to trouble shoot this with no luck and then all of the sudden the gauge started working again. Ironically at this time, my blower quit working as well. After this little trouble the computer worked every time after that but the blower was hit or miss. Has this happened to anyone else or does this mean my computer is on the fritz? Also my depth finder digital readout stopped working for a few minutes then started to work again......Guess the boat is starting to get to the magical age where things will start falling apart; maybe I will be able to convince the wife its time to upgrade! Thanks for the advice.
Chris
Old    Nu Bu (05mobiuslsv)      Join Date: Apr 2006       09-05-2011, 6:07 PM Reply   
Sounds like some loose wiring to me.
Old    LR3w8kbrdr            09-05-2011, 6:12 PM Reply   
We had similar problems with blower and depth guage, where it would bounce from .4 feet to its actual depth. Luckily ours were some loose wires that must have came loose over time after I wired stereo, sub, amps etc. Although we went ahead and replaced the blower anyways. If its not ur wiring loose, what condition is your battery in? Those issues along with our key switch were the only issues I can remember.
Old    Chris (worththewake)      Join Date: Nov 2006       09-05-2011, 6:22 PM Reply   
My first thought was loose wiring but I traced all my wires down and couldn't find anything loose. Also double checked the safety/shut off switch and all where ok. Have two batteries; one is brand new and the other one is factory from when I bought the boat. I have a tender on it that I keep plugged in whenever not in use. Thanks again
Chris

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:39 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us