Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (tro)      Join Date: May 2009       06-27-2010, 5:05 PM Reply   
hey yall.

yesterday, my tower speakers were cutting in and out after sitting with the engine off for only a short while. it was about 93 outside. the WS-420 was flickering and at one point, the tower speakers would not work at all. I switched the battery switch to the 2nd battery and the tower speakers worked fine. so i thought it was a battery issue. however, i hooked the battery up to the charger when i got back home and it was barely drained. I have 2 XS batteries which are almost brand new, hooked to a 2 bank inboard charger

i have a cadence amp (ZRS 3002) pushing the 2 485's and the stock clarion (APX 480m) pushing the boat ws 650's (6). the in boats worked with no problem while this was happening.

so, after reading numerous threads on here, i've narrowed it down to 2 potential problems:

1. amp to the tower speakers got too hot (i have it mounted against the wall in the bow wing seat area and had that compartment packed with stuff, although nothing was touching the amp, i've never had that much stuff in there.

2. tower amp was not getting enough volts - i have the WS-420 power and ground wires tied into the amp's screw terminals for the power and ground connections coming from the boat batteries.

any thoughts?
Old     (tro)      Join Date: May 2009       06-27-2010, 5:08 PM Reply   
oh, it's a SANTE 230 with dual batteries, if that matters.
Old     (tro)      Join Date: May 2009       07-05-2010, 11:00 PM Reply   
anyone have any ideas on what i should look at?

i noticed that the power light is blinking on and off which leads me to believe the amp is going into safe mode...

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:45 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us