Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Bruizza (bruizza)      Join Date: May 2009       06-08-2010, 11:49 AM Reply   
So we have a 2000 Supra Launch and none of the gauges are working. After searching around online it seems like when this happens it is because the MDC-1600 sending unit isn't working anymore. I call up the local Supra dealer and they want $442 for the part. Naturally I look around to find it cheaper. Well I found it from a mastercraft dealer for $245 shipped, http://www.bakesonline.com/detail.aspx?ID=1381 has it for $265, and Tommy's says $350ish. The problem is the lady at Tommy's is saying that the malibu one only works on malibus, the supra one on supras etc.... Does anyone know if this is true or not. Bakes says that the one they have works on malibus but has also been know to work on other manufacturers. They also keep telling me they need the 11 digit number off the one in the boat. It will probably be this weekend before we can get up to storage and take the old one out so I won't have those numbers until then. Thanks for any help you guys can provide!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:20 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us