Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Mattgettel (mattgettel)      Join Date: Jan 2009       05-03-2010, 6:46 AM Reply   
I have 3 amps setup in my boat now. Last year i just had 2 and ran them off the same battery as the boat ignition. Now I am going to a 3 amp set up. I have it all wired up and it sounds great. When i hook the amps up to the same battery as the ignition all is well and the music goes on. When i hook the ignition up to a separate battery from the amps 1 amp won't work. The other 2 work great. The one that won't lights up the "thermal" light. It is a rockford fosgate amp if that makes any difference. The other two are MTX and Kicker. Any ideas?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:32 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us