Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Website Feedback, Suggestions, Problems, Etc.

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Jonathan Bay (john211)      Join Date: Aug 2008       10-03-2013, 4:01 PM Reply   
I linked an old post in this thread August 23rd of this year (2013). It is the second to last post in this thread as of this date. Here is the thread address of the thread in which I linked the old post.

http://www.wakeworld.com/forum/showthread.php?t=797792

At that time, the old link uploaded fine. Now, about six weeks later, the old post (again, linked in the 2nd to last post in this thread) does not upload. (Eg., Error 404 -Not Found).

I was trying to link another old thread. Has something changed?
Old    David Williams (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       10-03-2013, 5:16 PM Reply   
You're linking to the discussion board that we no longer use. All of that should have been transferred over to the new discussion board, so those posts "should" be out there in the new version. We were having problems with Google cataloging the old discussion board pages, so I finally deleted them from the server.
Old    _ (beach_)      Join Date: Mar 2010       10-13-2013, 4:57 PM Reply   
So I was using a post on the old discussion board for reference when trying to fix some bad repairs on my boat by the previous owner.

http://www.wakeworld.com/MB/Discus/m...tml?1041275427

I found it on the new site, but all the pics are gone.

http://www.wakeworld.com/forum/showthread.php?t=46734

Any possible way to get them back?
Old    David Williams (wakeworld)      Join Date: Jan 1997       10-14-2013, 4:07 PM Reply   
Well, it's a good thing that I only renamed the old discussion board stuff rather than delete it. Because of you guys bringing it to my attention, I realized that the photos from the old discussion board are still being used by the new discussion board, so when I renamed the directory in which the old discussion board resides, I broke the links to all those photos in the new discussion board. Soooo, I just changed the directory name back, so all those old photos should appear in the new discussion board again. Sorry for the confusion and thanks for the heads up!
Old    _ (beach_)      Join Date: Mar 2010       10-14-2013, 6:13 PM Reply   
Awesome. Thanks!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:44 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us