Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Big Nate (thesack)      Join Date: Mar 2008       01-30-2010, 11:54 AM Reply   
I installed a new pump to fill the front sac on my 2007 Supra Launch 21V. Spliced the wires to the solenoid wires, changed the fuse under the helm, disconnected the wire for the other old pump at the switch. Took the boat out on the water to test everything to make sure it worked right. Flipped the switch and everything turned on. Let the sac fill for a while then turned it off. Then went to turn it back on and the new pump did not turn on. The indicator light for filling did not turn on either. Checked to see if i blew a fuse, or if the connection by the fuse came undone. Neither had happened. Flip the switch to drain, the drain pump turns on but the indicator light does not turn on. Get the boat home and take things apart. When turning the switch on i have no power going to the solenoid prong on the switch, but i have power going to the old pump prong. Switched the wire connection to from the solenoid prong to the old pump prong. New pump turned on, but still no indicator light. I am assuming that my switch is faulty and needs to be replaced. But wanted to see if there is anything else i should look for or if anyone else has had this problem.
Old    Spencer (spencerwm)      Join Date: Feb 2009       02-02-2010, 9:19 AM Reply   
Did the new switch fix the problem?
Old    Big Nate (thesack)      Join Date: Mar 2008       02-02-2010, 10:36 AM Reply   
Yep the new switch fixed the problem.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:01 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us