Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through August 27, 2003

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    TY-one-on (typhoon)      Join Date: Jul 2001       07-31-2003, 6:52 AM Reply   
I cannot figure it out...my boat just would not seem to go on the trailer right so i backed it back down and tried to realign. still rested on the pole. i then looked closer and noticed that the guide pole was moved in a good 6 inches. you could see the dust line still. i pulled the screw and moved it and could see the original screw hole but it did not seem to have any scraping on the top like it was hit. it was almost like someone moved it. has this ever happened to anyone?

i am stumped.
Old    Dan (texastbird)      Join Date: May 2003       07-31-2003, 8:48 PM Reply   
I bet somebody hit your trailer while it was parked. I just found a new rub mark on my Bronco that I think came the same way.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:38 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us