Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 28, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    J (memphisvol)      Join Date: Sep 2007       06-23-2009, 5:32 AM Reply   
Well, today we were out on the lake and our ipod adapter didn't work..so I unplugged it from the pass-thru port on the SIR-CL1 and accidentally unplugged the sirius cable next to it as well. After plugging them both back in, immediately Sirius was'nt selectable on the CMD5 radio and the ipod still wouldn't work.

the ipod adapter not working is manageable, as we don't use it nearly as much as sirius. however, I have a group of about 8 or 9 coming with me in a couple weeks and need to figure out what the heck is going on with Sirius.

we tried plugging and unplugging with power on, with power off, and leaving unplugged with the boat's main power supply off while at lunch. No dice on anything so far...will have to try any solutions next weekend when we are with the boat, any help would be MUCH appreciated as I am pretty much completely incompetent when it comes to stereos
Old    Jonathan Bay (john211)      Join Date: Aug 2008       06-23-2009, 12:47 PM Reply   
Seems you've tried the best guesses. I have to re-set mine every time after the Perko switch is turned OFF (usually only after oil changes).

With boat power ON, I have to pull the connector seen in drooping in front of this unit in the foreground (it has a square jack, and is not the antenna) for 30 seconds, according to Sirius customer service.

Upload
Old    John Bauer (jonyb)      Join Date: Nov 2008       06-23-2009, 6:42 PM Reply   
You need to plug in the Sirius unit, then find a reset button on teh head unit. If there's no reset button, unplug it for about 15 seconds.
Old    joseph poslosky (jposlosky)      Join Date: May 2003       06-26-2009, 1:49 PM Reply   
While we are on the topic, I have on older clarion XMD3 in my X10 but the sirius box SIR-CL3 needed to interface has been discontinued...Anybody have an old one layin around maybe after an upgrade? My installer says the newer sirius boxes wont work..
Any help appreciated

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:24 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us