Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Wakeboarding Discussion Archives > Archive through June 30, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Kenneth Cowen (popeye)      Join Date: Jun 2009       06-22-2009, 5:39 PM Reply   
I just put my 2002 Mastercraft x10 in the water last weekend and was out for 2 hours, when I pulled up to the dock to load on the trailer the check engine light came on and started beeping and the temp gauge was reading high. Just wondering where to start for trouble shooting. I also have what I would consider a more than normal water leak off from the front of the engine where the fan would be. I think there is a impeller in the housing but I don't know for sure. I appreciate any and all suggestions. Thanks Ken
Old    all eyez on me (ponte_06_x2)      Join Date: Jan 2006       06-22-2009, 5:41 PM Reply   
check the impeller first. if it got hot. thats prob it.
Old    Brett Treiber (pc_sledge)      Join Date: Jan 2006       06-22-2009, 5:43 PM Reply   
Impeller. Even if it looks like its in good shape they can lose their rigidity which will cause the engine to overheat, especially in idle or slow moving situations.
Old    Jos (jtnz)      Join Date: Sep 2007       06-22-2009, 5:44 PM Reply   
Could be that J hose thing, MC had a recall on some hoses from some years, don't remember exactly which though. Is the hose leaking?
Old    Eric Koehler (chicagomastercraft)      Join Date: Sep 2008       06-22-2009, 6:14 PM Reply   
Also check the trans cooler, it may be blocked with debris.
Old    Jos (jtnz)      Join Date: Sep 2007       06-22-2009, 6:19 PM Reply   
Couldn't find the Wakeworld thread. I know it's there somewhere but Search sucks, Google does a better job of searching anyway, so here ya go have a look at that and see if that's your problem.

http://www.mastercraft.com/teamtalk/showthread.php?t=17164&highlight=j-hose
Old    C.I.E. J-Rod (jarrod)      Join Date: May 2003       06-22-2009, 6:27 PM Reply   
Impeller
Old    michaelspsp (michaelspsp)      Join Date: Sep 2007       06-22-2009, 6:58 PM Reply   
change both

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:39 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us