Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through May 29, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Justin Fisher (jfisher03)      Join Date: May 2008       05-26-2009, 7:02 PM Reply   
So I finally fried my 250 watt phoenix gold amp and as much as it will cost to send it off and get fixed I might as well just go ahead and buy a new one. i have had some problems with this amp since i got it so i want to go with a different name brand and i was just wondering what everyone else is using out there.
Old    Matthew H-McCormick (roverguy04)      Join Date: Aug 2008       05-26-2009, 7:11 PM Reply   
Hey Justin,

I ran three Zapco "reference" amps with their SP4-SL processor in my X-45 and was extremely pleased. The Zapcos were pushing the stock JL audio system with a 10" sub. Sound was ultra crisp. I highly recommend looking into their products. www.zapco.com Best Regards.
Old    John Bauer (jonyb)      Join Date: Nov 2008       05-26-2009, 7:31 PM Reply   
Depends on what you have to power with this amp.

I've sold a lot of Wet Sounds Syn6's lately and they've all sounded great no matter what they're powering.
Old    Matthew H-McCormick (roverguy04)      Join Date: Aug 2008       05-26-2009, 7:32 PM Reply   
+1 Those Syn6's are great amps as well.
Old    Nu Bu (05mobiuslsv)      Join Date: Apr 2006       05-26-2009, 8:26 PM Reply   
I like JL Audio myself.
Old    Lance Saville (lancesaville)      Join Date: May 2009       05-27-2009, 12:28 AM Reply   
+1 for wetsounds, I use the syn2. Also use the factory amp in my boat for the cabin speakers, a kicker zx700.5 which has turned out to be a great amp as well.
Old    Don Christman (ktm525)      Join Date: Mar 2009       05-27-2009, 6:20 AM Reply   
Sync 6's are awesome. I have a complete wetsounds system with 2 sync 6's the system cranks!!!!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:12 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us