Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through May 29, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Tyson Burkle (tyybo)      Join Date: Sep 2002       05-03-2009, 4:36 PM Reply   
I recently bought a 91 supra mariah and I ran into a problem right when i got it on the water. The boat ran fine but after running a couple of minutes it started squealing so I shut it off. I opened up the tube on top of the water pump and saw that the impeller had destroyed itself. Now I have a couple questions. First, is there something that would cause this to happen. and second, does anyone know how to retension the belt on a PCM 351? Thanks
Old    Kevin (pri3st)      Join Date: Aug 2007       05-03-2009, 4:45 PM Reply   
1.) It happens. Probably hasn't been changed in years. I replace mine every 1 or 2 years & keep a spare on board.

2.) Alternator bracket, maybe?
Old    Tyson Burkle (tyybo)      Join Date: Sep 2002       05-03-2009, 6:41 PM Reply   
Hmm, thats not a bad idea. Thanks!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:39 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us