Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through May 29, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Joe Curtis (jcurtis)      Join Date: Mar 2007       04-26-2009, 6:07 PM Reply   
Had to replace the light plug on the trailer this weekend due to a little accident. Got it all put together and all the lights work with the exception of the right hand turn signal and the right brake light. Replaced the entire bulb assembly and the same result. All the running lights work. Any help or ideas would be great, thanks
Old    TigeMike (chpthril)      Join Date: Oct 2007       04-26-2009, 6:23 PM Reply   
Check and see if your tow rig has separate trailer fuses, one might be blown for the little accident.
Old    Joe Curtis (jcurtis)      Join Date: Mar 2007       04-28-2009, 7:32 AM Reply   
Thanks Tige Mike, you were correct, blown fuse it was...

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 10:46 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us