Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through April 26, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Neil Spencer (neilspen)      Join Date: Sep 2008       04-02-2009, 3:40 PM Reply   
I have a question about summerizing my boat. I have a 00 Supra Launch with Indmar Assault MPI. I took it to the dealer to be winterized and have done the summerization myself. I have connected the hoses back to water pump, replaced impeller, and replace the two plugs in the block. Just wondering if there are any hoses that are connected to the transmission that I would need to reconnect. Thanks for the help.
Old    BMG (wackbag)      Join Date: Feb 2009       04-02-2009, 5:16 PM Reply   
Not on the transmission. 1 plug on ea. Exhaust manifold, 2 on the engine block. Check all ballast connections. When you start the boat look everything over and make sure no leaks. Bring a screwdriver and a Crecent wrench. Check your shower connections too, if they are diss-connected at the temperature dials. Those are sometimes forgotten.

(Message edited by wackbag on April 02, 2009)

(Message edited by wackbag on April 02, 2009)

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:45 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us