Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through March 18, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Justin (wakesk8er2)      Join Date: Mar 2002       03-08-2009, 3:17 PM Reply   
fill up the ballast tanks using your fake-a-lake? I've got an '04 x-2 and I was out cleaning the it today and I decided that I'd give the pumps a little workout since they haven't seen much action during the school year and since I installed the yellow impellers. I hooked up the fake-a-lake and it didn't want to get going, but I'm thinking that it was just sucking too much air around the fake-a-lake to do anything.

Anyone else had experience with this?
Old    Jos (jtnz)      Join Date: Sep 2007       03-08-2009, 4:47 PM Reply   
Never used a fake a lake, but I have run a hose straight into the inlets before, seems to work OK.
Old    Nick Tomsyck (sidekicknicholas)      Join Date: Mar 2007       03-08-2009, 5:09 PM Reply   
You are not using the pumps then if I understand what you're saying correctly.... which totally misses the point of what he is trying to do.


Unless you mean to the ballast plumming inlet and not just the bag inlet....then that should work for you
Old    Jos (jtnz)      Join Date: Sep 2007       03-08-2009, 5:38 PM Reply   
Yeah, stick the hose into the thru hull, water will pour out all over the place until you turn on the pump.

(Message edited by jtnz on March 08, 2009)
Old    Justin (wakesk8er2)      Join Date: Mar 2002       03-08-2009, 5:42 PM Reply   
Yeah, I think that that is the only way to get it going. I think I'll just wait til I dunk it next week and go ride. Spring break can't come soon enough in Florida.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 7:15 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us