Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Video and Photography

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Roddyrod (wakeslife)      Join Date: Jul 2005       10-14-2008, 9:55 AM Reply   
So after spending all night Friday working on my next wake project, I wake up Saturday to find that Adobe Premier crapped the bed and even after rendering my project, it doesn't stream smoothly. (super skippy, both audio and video). I work on a Dell Latitude D610 which is on it last leg. Yesterday I freed up a fair amount of space on my harddrive and defragmented my drive, but it doesn't seem that anything has changed. Also, it seems that video from every hosting site is 'skippy' as well, and doesn't play smooth (vimeo, Wakeplace, liquid circus etc.)

Any suggestions here guys? I'm going to reinstall Premier Pro later today to see it that doesn't work, but it seems odd that I'm having problems with video even from the internet...

I appreciate the help.
Old    Kung Fu Wake & Video (dcervenka)      Join Date: Sep 2002       10-15-2008, 1:01 AM Reply   
Local playback should be fine...

* What's the proc in your computer?

* How many processes do you have running/resources being used? Take a look at your Task Manager (CTRL+ALT+DEL > Task Manager)

* What speed is your harddrive? 5400, 7200?

* How did it look when you analyzed your drive(s) with the defreg utility?

* What's your internet connection like? http://www.speedtest.net/

* What type of video file did you render (Flash, .mov, .wmv, avi, etc..)?

* Does this happen when you try to playback any other video locally on your computer?

* Do you have a running nose or fever?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:13 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us