Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through October 28, 2007

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    scooter (spherren)      Join Date: Aug 2005       10-19-2007, 10:15 AM Reply   
I have a 06 malibu v-ride. It has the flush connection on the back of the transom. I attempted to winterize my ride by pooring rv antifreeze into the flush connector but it would not suck it through. Am I doing something wrong or does it have to be pressurized into the engine.
Old    T-Bag (nasty530)      Join Date: Aug 2007       10-19-2007, 11:03 AM Reply   
was the engine running?
Old    Montgomery (lovin_the_wake)      Join Date: Jul 2007       10-19-2007, 11:21 AM Reply   
sorry to be off topic but at my work I saw this girl flipping out because she couldn't get the toaster to work and she was beating the hell out of it and yelling at it so I walked over and plugged it in for her and after that I never saw her use it again lol :-) sorry back to the topic
Old    scooter (spherren)      Join Date: Aug 2005       10-19-2007, 11:50 AM Reply   
tried starting engine and still did not suck in antifreeze
Old    Jeff (jeffk1)      Join Date: Aug 2005       10-19-2007, 12:21 PM Reply   
The flush pro system has a check valve in it that needs to have some pressure behind the flow to kick it open. You won't be able to get enough pressure with just pouring or even using a gravity feed to kick it open.
Old    Adam R (wakecumberland)      Join Date: Oct 2007       10-19-2007, 12:33 PM Reply   
skidim.com recommends the following: "If you are going to suck anti freeze from a bucket by using a piece of garden hose you must tape off the water inlet on the bottom of the boat in order to have an air tight suction."

See if that works.
Old    scooter (spherren)      Join Date: Aug 2005       10-19-2007, 1:09 PM Reply   
Thanks guys!!
Old    supra for me (supra24ssv)      Join Date: Mar 2006       10-19-2007, 8:35 PM Reply   
wakecumberland where do you ride

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:01 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us