Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through September 10, 2007

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    sandvign            09-05-2007, 4:46 PM Reply   
We had Perfect Pass installed and the system works great. We are running off RPM and I wouldn't have it any other way. The one problem we have run into is with the gauge. The first gauge we had worked great but when direct sunlight hit it the display would shut off. The system would stay on and was still working but the display just was off. Anyways I was sent a replacement gauge and said that I would just swap them out. The swap is complete and everything works great but I ran into a problem and I don't know if its a wire I forgot to hook up or we have another bad gauge. But now the backlight doesnt turn on. Is there a wire or something I am missing. All that I could tell there was just the two screws that hold the gauge firmly in place. The old gauge's backlight worked but I can't figure out the new one. Any suggestions......
Old    Tracktor (tracktor)      Join Date: Sep 2005       09-06-2007, 12:34 PM Reply   
You can set the contrast for the amount of backlight you want. Have you done this yet?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:43 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us