Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 17, 2007

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Ally (alcarlaw1)      Join Date: Jun 2007       06-15-2007, 2:10 AM Reply   
I just got my new boat and will shortly be plumbing in a new heater. Can somebody tell me or better still send me a photo of where I take the hot water take off from the engine block to feed the heater matrix? thanks.
Old    Stan Tanner (sbt3)      Join Date: Jun 2002       06-15-2007, 6:48 AM Reply   
I don't have pics but I plumbed mine off of the intake for the hot water and at the clean out near the water pump. There should be a cast piece near the impeller or water pump I can't remember which now and at the bottom of it there is a plug to drain it. I put a fitting on that and hooked the return hose to it. It works good this way and gets really hot compared to a couple of other boats I have been in. If you need me to take pictures I could try to take some this weekend and email them to you. my email is in my profile drop me a line if you want me to take pics.
Old    Ally (alcarlaw1)      Join Date: Jun 2007       06-17-2007, 7:00 AM Reply   
I had a look at the water pump today and the water temp guage is plumbed off what looks to be the only available port on the pump. Is there somewhere on the block I can move the water temp guage to or is the best option to add a T piece to the port on the water pump to feed both the temp guage and the heater core.

Thanks!
Old    Ally (alcarlaw1)      Join Date: Jun 2007       06-17-2007, 7:03 AM Reply   
I had a look at the water pump today and the water temp guage is plumbed off what looks to be the only available port on the pump. Is there somewhere on the block I can move the water temp guage to or is the best option to add a T piece to the port on the water pump to feed both the temp guage and the heater core.

Thanks!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:03 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us