Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Video and Photography

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    cdiddy (cbraden)      Join Date: Sep 2006       05-20-2007, 10:30 PM Reply   
I hate to double post this but I accidentally posted in the wrong section first.

I have an Alpine Type E 12" Sub, and I am running it with a Kicker DX-350 Amp. The amp I have had for a while and had it hooked up to 2 RF Punch 10"s in my Jeep,and it hit pretty good for a small amp. I decided to build a box in the boat and put a new 12 in it.

When I hooked the amp up and got everything in place, I powered it up but had no bass. I fiddled, and tried everything in my power to get that speaker to blast but nothing. I get some sound out of it but barely enough to tell it is moving, only by touching it can you tell it is moving. I have he gain up and the bass up on my deck and still cant get it to put any true sub bass out.

What do I do???? The sub is new, the headunit is new, how do I test an amp to see if it is good, and how would I go about fixing it?

Could I still get sound out of the sub if my amp was blown? and when I turn my remote gain down, there is less sound coming from it, so that part has to be working.
Old    troymoto25 (troymoto25)      Join Date: May 2007       05-21-2007, 6:35 PM Reply   
How good is your ground? The amp can only use as much juice as it can get out. I had that problem with an amp in my car once. Just an idea..
Old    Mikeski (mikeski)      Join Date: Aug 2003       05-22-2007, 10:46 PM Reply   
Jumper the turn on lead from the power and plug an Ipod into it. If it plays it's before the amp.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:03 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us