Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 21, 2006

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    G. Rios (dreambig)      Join Date: Jul 2006       07-13-2006, 1:00 PM Reply   
My boat comes with the 3 factory ballast set-up which currently isnt working the guy i bought it from says it needs new pumps. I hear these ballast have numerous problems do you have any suggestion on what i should put in this boat to get a sicker wake. We are primarily begginers but i want to know what setup will be the best on this boat for my first 2 years of boarding my goal is to get a good wake but nothing that'll make me crap myself and will make me wanna pee sitting down
Old    Byrd (byrd)      Join Date: Dec 2005       07-13-2006, 1:40 PM Reply   
More than likely, the impellers are worn out in the pumps. They are wear items and have to be replaced sometimes. Pull the pumps out and take off the impeller housings. Once you get the ballast pumps up and running they will provide a nice wake for you to cut your teeth on...
Old    Lionel (lionel)      Join Date: Nov 2005       07-13-2006, 2:12 PM Reply   
The new yellow impellers will fix this problem forever, hopefully they'll work in your boat.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:28 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us