Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > Video and Photography

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    Peter T (deltawake)      Join Date: Sep 2004       03-21-2006, 9:33 PM Reply   
I have been trying for days to log in to Fred Miranda. I am using a Mac with Safari. I have also tried with Internet Explorer. I always get a message about the cookies or security settings. I have tried just about every possible combination of settings. Does anyone have any advice?
Old    Mattato (mattyboyr6)      Join Date: Jul 2003       03-21-2006, 10:03 PM Reply   
If you have logged on before but can't now your cahce may be full.

For IE click Tools at the top of your browser. Then click Internet Options. Next under the General tab delete Temporary Internet Files. Its in the middle. Then Clear your History. CLick OK. If you haven't done this before or in a while it will take some time to refresh.

For Mac's I don't know.
Old    Peter T (deltawake)      Join Date: Sep 2004       03-21-2006, 11:51 PM Reply   
I tried all that on both Safari and Internet Explorer.

Still no joy. it is impossible to email the site admin for help at FM without logging in, but I can't log in!
Old    Mattato (mattyboyr6)      Join Date: Jul 2003       03-22-2006, 5:18 AM Reply   
I'm sure you have enabled your cookies as well. But you may have to specify that FM is a safe site as well. I can't remember how to do that, sorry.

Also here is a link to the FM FAQ page re: cookies http://www.fredmiranda.com/forum/faqforum.php?Action=Viewfaqforum&id=26#faqforumid2 6
Old    Rich Dykmans (richd)      Join Date: Oct 2003       03-22-2006, 9:19 PM Reply   
I use the Mac and Safari and have never had an issue logging into FM from the first time I signed up back in early 04 to now. It's got to be your settings. I've never messed with the settings on mine so try the default.
Old    Peter T (deltawake)      Join Date: Sep 2004       03-22-2006, 11:34 PM Reply   
Actually, I think I was given a bad password by Fred Miranda.
I registered a second time under a different email address and different username, and I got right on. I'll advise them of the snafu. Thanks for the help.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:01 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us