Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through August 01, 2004

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    deiselgrover            07-27-2004, 6:20 AM Reply   
My bilge pump works fine in manual mode. When I turn it on to auto mode the pump comes on and runs for a minute or so then shuts off. My boat takes on VERY little water so I rarely need it. However, it did get caught in a pour down and when I got to it I had to turn the pump on manual and it pumped for a good 3 or 4 minutes (the pump was on auto during the pour down). Unfortunately I didn't look to see at what level the water was at. Does this sound like the float is bad? What level do they typically turn on at? Since the pump is good can I buy any float switch and change out or does it need to be the same brand as the pump? My boat is a 92 Sport Nautique. If I need to get a whole new set up what size (gph) should I get for my boat? Thanks!

(Message edited by deiselgrover on July 27, 2004)

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:52 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us