Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 28, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (2006maliblue)      Join Date: Mar 2009       06-03-2009, 4:08 PM Reply   
It appears as if yesterday when I was on the Delta my boat was taking some water on. I noticed several times when riding the automatic bilge pump was kicking on? There was only 3 of us in the boat and we where riding with ballast full and the wedge down but we didn't take any water over the bow or anything. Also when pulling vests out at the launch ramp the carpet in the right hand side compartment was warm and wet? I'm going to put the boat in the water tomorrow to look for leaks. Where do you sugest I look? Anyone else had that problem? My boat is a 2006 VLX if that makes a differance. Thanks!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:24 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us