Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (Losy)      Join Date: Sep 2019 Location: Long Beach Send a message via ICQ to Losy       07-06-2020, 4:35 PM Reply   
having trouble getting my 2012 V215 to speed with some ballast. Just added a Acme 911 prop
I boat at 6,700 ft. (Big Bear lake, CA) Current ballast (larger bags on order)
Surfside-750lbs
Non-surfside-200lbs lead
Middle bag full-500lbs
100lbs lead up front
6 people on boat (3 wear lightweights)

I could not get the boat to go beyond 10.2-10.5 mph. RPMs were low and boat just bogged. Do I need more weight upfront? I have a larger tank busters bag set up on order, but worried about not getting the weight I have up to speed?

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:54 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us