Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through September 10, 2007

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (boarder33)      Join Date: Jan 2006       08-13-2007, 7:41 AM Reply   
We just put this system into an 07 X2. We chose not to use the distribution block with the valves, well... because they were out of stock. So we just piped the new tanks into the original vent pipes and ran new vent pipes out the stock location.

Now, I have heard on here that there is a way to extend the fill time on the 07 X2 switches. Right now we only get 6 minutes of fill time and they shut off. We just remove the power wire from the ballast system and it resets but that is a temporary fix.

Any ideas? I've searched but wasn't able to find the original post with the details.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:50 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us