Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (steves1967)      Join Date: Oct 2006       05-13-2018, 6:21 PM Reply   
I have the original WS-420SQ, something has gone wrong with it, as every time I power it up, it pops the 20 amp in-line fuse. I don't use a head unit, I have a Bluetooth adapter plugged into the Main Input.

If I buy the WS-420BT, I assume I wont need my Bluetooth adapter anymore- but will I need a head unit or can I just stream music through the WS-420BT?

Thanks,
Steve
Old     (granddaddy53)      Join Date: Dec 2013       05-14-2018, 9:50 PM Reply   
BT is your source, have you thought about an sq from eBay with a blue tooth remote volume knob or rocker switch remote. Run usb Power to passenger side and have controls for driver (volume knob or rocker switch ) and phone by passenger , or extend power and 3.5 input from remotes to passenger side snd phone for driver

I went with SQ and the rocker switch remote that I’m installing in my led lighted mount from yorkfabs on eBay that also has 3 lit aux rocker switches/bays to put the ws-BT-rs remote into. Your choice of color on LED for mount, im running a default red color system with no controller total price $189 for rocker switch and mount after bid sq’s can be had cheaper on ebay
Old     (steves1967)      Join Date: Oct 2006       05-15-2018, 5:59 PM Reply   
Thanks for the reply, I found a WS-420BT on Amazon for $249- brand new!!!
Old     (onlyinboards)      Join Date: Oct 2014       05-18-2018, 12:10 PM Reply   
I have a brand new WS-220BT never opened or used that i'd sell for $225 shipped in the US
Old     (steves1967)      Join Date: Oct 2006       06-20-2018, 10:42 PM Reply   
To update this thread, I installed the new WS-420BT and all is well! No more blown fuses- so the old WS-420 was definitely the problem. I haven't thrown it away yet, might open it up and see if anything looks cooked.
Old     (chpthril)      Join Date: Oct 2007       06-21-2018, 11:05 AM Reply   
I sure hope you tossed that 20A inline fuse feeding the EQ.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 4:56 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us