Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 08, 2008

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (cocheese)      Join Date: Jul 2004       05-31-2008, 4:26 PM Reply   
First off I want to thank Nick at Knoxville Water Sports, Tracy at Grandpa's Marine, Indmar customer service and Wakeworld for all the support on this issue. The problem was fuel related. It was bad gas or winter blend that was causing my vapor locking issues. We ran the fuel tank dry and filled it up again middle of the week. We ran the boat hard for the majority of the day yesterday and stopped for about an hour with no blower or open hatch to swim and eat. When we turned the key, it fired right up!!! Thanks again for all the advice and input. And I give many thanks for the quick responses received by the dealers and especially Indmar for their after hours support!
Old     (dudeman)      Join Date: Mar 2005       06-02-2008, 8:07 AM Reply   
Just had the same thing happen to me yesterday at Belews with my '06. Tracy gave me the scoop this morning. I've owned a Moomba and this Supra for 2 years without any problems. I've learned now to run the fan if I'm just idling around.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 6:30 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us