Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 08, 2008

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (bhog)      Join Date: Jul 2006       05-30-2008, 9:52 PM Reply   
Well Saturday got the boat all cleaned and waxed. Hooked it up to the truck for a early morning Sunday set. Saturday night it rained for about an hour. Ipod connecter is out in open. Radio not wet what so ever. Anyways so went out. Pluged Ipod in and worked for about 30 mins. Stereo and cd player still worked, but messed up my ipod. No power to it at all and is still like that. Well for some reason I thought it was just my ipod so we pluged in my buddys and same thing happend. It played for about thirty mins and then ipod stoped working. So my question is was the plug wet and got the ipod wet inside. Is the plug bad? Or is there something wrong with the stereo where the ipod connect plugs in? The connecter is the kind that charges also. Im scared to test another Ipod. Any suggestion would be appreciated.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 1:34 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us