Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Wakeboarding Discussion Archives > Archive through July 28, 2004

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    shavedteg            07-13-2004, 9:44 AM Reply   
i setup a semi-automatic ballast but can't get the empty pump to pump at all (750 Attwood). i was wondering why can't i tee my empty back into the raw intake so w/ the motor running the pump that pumps water through the block would suck the sack down. of course a shut off valve to keep it full
please help i want to see what the wake looks like w/ the sack full but i can't fill because i can't empty it.
Old     (jklein)      Join Date: May 2001       07-13-2004, 12:11 PM Reply   
If your pump can push the water back into the raw water intake, it should drain w/o any issue if your atwood has a good prime. Lack of prime will cause your atwood to spin and draw nothing from the sac. However, if you're expecting the raw water intake to suck the water from your fat sac that may not work.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:42 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us