Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through September 04, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (vguy75)      Join Date: Feb 2008       08-24-2009, 6:46 PM Reply   
Hopefully someone here is a TMC Owners mod or knows one and/or would be willing to post something on there for me.

I can't log onto the site and when I request a new password the site sometimes won't even let me log on with that.

I tried sending an email, but the site won't even let me do that!

Any advice and/or points of contact would be appreciated!
Old     (wiltok)      Join Date: Feb 2003       08-24-2009, 6:51 PM Reply   
Jaak,

I can do it - what is your user id over there??
Old     (vguy75)      Join Date: Feb 2008       08-24-2009, 7:12 PM Reply   
Kilo Whiskey, PM at you. It's Sidewinder

Thanks! Greatly appreciated!
Old     (wiltok)      Join Date: Feb 2003       08-24-2009, 8:34 PM Reply   
Just posted a link to this thread on the MC site - hopefully someone will straighten it out for you. I am actually having probs logging on to TMC from one of my laptops. One works - one doesn't. Good luck!!

(Message edited by wiltok on August 24, 2009)
Old     (riverside)      Join Date: Mar 2002       08-25-2009, 12:23 AM Reply   
Same here,
i tried the lost password recovery form and was able to log in but only for a day.
Old     (xstarrider)      Join Date: Jun 2007       08-25-2009, 2:28 AM Reply   
You guys using the old link to get there? I was having the same issue as well due to the fact my favs had the old browser link. I would change my password on the old link and it would only work for a day. Made sure I used the new link and never a problem since


www.mastercraft.com/teamtalk
Old     (mac_attack)      Join Date: Oct 2003       08-25-2009, 7:43 AM Reply   
New link worked for me. Thanks SWAT!
Old     (vguy75)      Join Date: Feb 2008       08-25-2009, 5:09 PM Reply   
Hey guys, thanks for your help. Not sure what the mod did, but it worked. I was using the new link, but it wasn't letting me log in. It would partially login and return the main board.

Now when I logout I get a "cookies cleared" statement that I didn't see. Perhaps that had something to do with it. Not sure.

Anyway, thanks again for your help!

Ben, let me know if you can log on now, if not I'll post to the TMC owner thread that wiltok started.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 5:33 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us