Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 21, 2006

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (clayton191)      Join Date: Apr 2006       06-01-2006, 7:47 AM Reply   
Returning home to Kansas City the other night, I clipped a piece of rubber from a busted semi trailer tire.

The wire that connects to my seven piece harness (not the big adapter plug in part, but the wire with the three or four "toes") is now missing. I cant find a connector anywhere on the trailer, nor can I find a place that looks like the wire was ripped or anything. Its like my the wiring is all in place on the trailer! I dont know what I should do - I found a "taped" spot on the trailer that looks I could try to wire to a "toe" adapter for the harness. If it weren't continiously pissing and pouring here - I'd snap some pics.

I guess I am asking for any advice or help on this, because my trailer is pretty useless now and I cant back-up to get into a storage unit because of the power brakes. :\

I have a boatmate trailer (2004) BTW.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 11:55 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us