Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 11, 2007

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (boardridesurf)      Join Date: Aug 2006       06-24-2007, 1:17 PM Reply   
When using my PP for wakeboarding it works great, however when I use it for wakesurfing I have some problems. When wakesurfing, when my speed gets to about 4-5 mph, my RPMs drop down to idle and there is no power so my speed drops. I then push the throttle down a lot more and I get the power back and the boat gets up to speed for wakesurfing and the PP takes over like normal. This only happens when I am using PP and it does this in both Wakeboard (MPH) mode and RPM mode. I am guessing that it works fine for wakeboarding since I am using more throttle to get the boarder up.
Any thoughts on how to fix this?
Thanks.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:22 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us