Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through November 04, 2009

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (dave27)      Join Date: May 2005       10-25-2009, 7:15 PM Reply   
So, I was leaving Rivers End this morning, which has a long 5mph no wake zone, and I noticed that the boat randomly was acting like it is going to neutral here and there? One time last weekend I notice once that the boat seemed to skip the prop, like all the sudden there was no water to propel. But this morning I notice that the boat went to "neutral" a few times. Meaning it went out of gear. I checked the tranny linkage and all seemed great. Then I checked the fluid in the tranny with the engine off and tranny warm. I could see the fluid was low but on the stick. So I went back to Rivers End and put in about 3/4 of quart of tranny fluid in. I didn't have any problems after that. Do I need to worry? Anyone else have a similar experience?
Old     (99_slaunch)      Join Date: Oct 2005       10-25-2009, 7:41 PM Reply   
Sounds like you have a leak some where. That is a lot of fluid loss.
Old     (dave27)      Join Date: May 2005       10-25-2009, 7:43 PM Reply   
could I have just burned that much?
Old     (ccryder)      Join Date: Apr 2002       10-25-2009, 8:01 PM Reply   
Same thing on my boat, I need to fix the gasket this winter. I didn't have the slip, but my warning light came on. I have not seen it leak, but there is a film of oil in the bilge, so it is leaking somewhere. Just another project this winter.
Old     (99_slaunch)      Join Date: Oct 2005       10-25-2009, 8:13 PM Reply   
You would not burn that much with out burnig up the tranny. I would check all lines,trans cooler and feel under the tranny and see if you get fluid on your fingers. It's possible it may only leak under a load wich will make it harder to track down.
Old     (dave27)      Join Date: May 2005       10-25-2009, 8:23 PM Reply   
Good thoughts, but Jim it is not the V-drive, it is the Tranny. I will keep you posted. by the way I have 425 hours.
Old     (dave27)      Join Date: May 2005       10-25-2009, 8:24 PM Reply   
bye the way Jim, I need one of your HSE's sound control units. Send me one PLEASE!

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 12:56 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us