Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through August 27, 2003 > Archive through September 24, 2004

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old     (tjhooker)      Join Date: Apr 2002       08-04-2004, 11:00 AM Reply   
Where did you install your antenna and run the wires. Also, I bought the Roadie external unit and I was ondering how people hooked up their roadie system to an existing stereo system.
Old    jdr            08-04-2004, 11:51 AM Reply   
I have the XM Delphi unit, I believe it's similar to the roadie. Anyway, I used an FM modulator to play the XM through the existing head unit. This does work but does not give the best fidelity. As for the antenna, I put it in the bow of the boat, under the fiberglass, just below the bow light. I placed the antenna, flat side down on a piece of Dynamat, the put some silicone glue on the Dynamat and stuck it up in there. Seems to work very well.
Old     (tjhooker)      Join Date: Apr 2002       08-04-2004, 12:00 PM Reply   
Jay, what type of antenna do you have for your boat?
Old    whitevlx            08-06-2004, 10:44 PM Reply   
I placed mine on my dash. I slipped the wire under the lip of a cupholder.
Old     (jmanjohn)      Join Date: Nov 2001       08-07-2004, 10:38 AM Reply   
Mine is under the dash, works fine.
Old     (gizel)      Join Date: Dec 2002       08-09-2004, 6:45 AM Reply   
I have mine on the top of my Tower. Works great. I bought the Roof Mount one and wiretied it to one of the cross supports. I have nevr lost signal once. Not even under bridges.
Old    jdr            08-09-2004, 8:43 AM Reply   
Mike, I have the little antenna that came with the Delphi unit. Small, looks like a minature mouse (computer mouse).
Old     (drewsy)      Join Date: Mar 2003       08-09-2004, 8:54 AM Reply   
At first i put mine on the dash but lost the signal now and then. So i ended up putting it on top of the tower. I had to cut the wire and feed it through the tower & then resolder the connection. it works great now.

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 7:54 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2016 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us