Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through July 11, 2007

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    peter (cheaterpete)      Join Date: Jun 2006       06-21-2007, 1:42 AM Reply   
Upload

We are very happy with this boat! good engine and good wake!

here is more pics-> http://www.thecheatersgang.com/mc.htm
Old    peter (cheaterpete)      Join Date: Jun 2006       06-21-2007, 1:42 AM Reply   
my speedo is not working, how do you test it?
Old    Erik (etakk7)      Join Date: Apr 2006       06-21-2007, 1:18 PM Reply   
what's with the tower, did the original tower break?
Old    Phatboypimp (phatboypimp)      Join Date: Apr 2005       06-21-2007, 1:45 PM Reply   
My 209 (same as X-9) constantly gets crap in the speedo pickups. Take a paper-clip and clean out the pickups on the back of the boat and make sure the pickups have not flipped up (they flip up in case you hit something).
Old    Roddyrod (wakeslife)      Join Date: Jul 2005       06-21-2007, 8:23 PM Reply   
Erik, its not really an X9, its a revamped 99 Sport Star. Check the link...
Old    ryan pass (lrbs_xstar)      Join Date: Mar 2007       06-21-2007, 9:17 PM Reply   
hows the wake
Old    Roddyrod (wakeslife)      Join Date: Jul 2005       06-21-2007, 10:08 PM Reply   
X5 my bad.
Old    peter (cheaterpete)      Join Date: Jun 2006       06-22-2007, 7:10 AM Reply   
I bought the boat with this tower...

The wake is good, not like a X-Star 2007 of course, but just fine for my level...

concerning the speedo, I did check the pickup, and it is fine, when I Blow on the tube next to the speedo, bubbles are showing behind the boat, and when I blow in the speedo, the speedo move.... difficult to know what's wrong!
Old    Rich (rich_g)      Join Date: May 2003       06-22-2007, 7:18 AM Reply   
Peter, nice work on the paint job. You did a lot in 3 weeks.

Sometimes a hard reverse will get a speedo working again; yours might be more involved. Worth a try.
Old    Kalen K (kalenk)      Join Date: Feb 2007       06-22-2007, 9:49 AM Reply   
peter.
Great job on the boat! looks plush. did you just paint over the original or did you take it down? also what type of paint did you use.. im going to be re-doing mine this summer.
Old    peter (cheaterpete)      Join Date: Jun 2006       06-22-2007, 11:01 AM Reply   
for the paint, I just sand it a little, to took off the gloss, then directly paint with DUPONT industrial gloss black....

I have to work on this speedo, and upgrade my perfect pass... it work with RPM of the engine only...

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 8:22 PM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us