Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through June 17, 2007

Share 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old    richard paul (richard20541)      Join Date: Jan 2006       06-03-2007, 9:52 PM Reply   
Hi- I am hoping someone might have run into this before. I have a 2000 Ski Centurion Eclipse with a 350 Mercruiser 315HP MPI engine. I was skiing this weekend and had no problems in the morning when the engine was cold- It ran beautifully- we did about 6 sets. Each time I came back after an hour or so to start the engine it was backfiring and wouldn't run and seemed to be having trouble getting fuel. I just replaced the fuel water separator and I don't think i have an inline fuel filter. I believe the fuel water separator is the only filter. After a few hours it would run perfectly again. Any ideas out there to help me?? Thanks
Old    Eder Garavito Garavito (spicychalupa69)      Join Date: May 2005       06-03-2007, 9:59 PM Reply   
perhaps one of your injectors could be dirty...happened to me once..cleaned out my air intake with some brake cleaner and a toothbrush just in case there were some dirty particles in there then ran a fuel injector cleaner through my tank and the problem was gone..yours could be different, just my 2 cents, im no mechanic though
Old    richard paul (richard20541)      Join Date: Jan 2006       06-04-2007, 8:59 AM Reply   
Could be- the top of the flap to the air intake was quite dirty. The flame arrestor looked okay but I will clean it anyways. Did you have the same symptoms.... not getting fuel when warm?

Reply
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 9:36 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us