Articles
   
       
       
Pics/Video
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WAKE WORLD HOME
Email Password
Go Back   WakeWorld > >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive > Archive through May 25, 2007

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (kalenk)      Join Date: Feb 2007       05-20-2007, 3:28 PM Reply   
hi.
Our malibu which has a 350 is being quite bizarre. One day as we were out riding, the engine revved WAY down, then back up, then back down again, and back up until it just killed. after this it would just continue when you got up to speed. I changed out the fuel filter, which was pretty dirty. after this, it seemed to work pretty good until you were up to full throtle. So we just packed it up on the trailer and headed back, I figured there was a little crap left over in the lines and all would be good.. well today we went back out and the same problem from the beginning is occuring.. as soon and you go faster than idle, it goes back to revving way down then back to your throtle speed... im wondering if this is possibly a fuel pump?? im not sure.. could it be electrical.. I know a lot of you guys are brilliant with this motor, please help a fellow out thanks a lot!

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:17 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2012 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us